Nierga i Masferrer triomfen a TV3 i alguns bramen “supremacista del procés”

Rate this post

D’entre totes les estrenes de la setmana més competitiva de la TV, ja tenim un triomfador absolut: Els meus pares de Gemma Nierga. No només d’audiència sinó de crítica. És la millor estrena d’un programa en temps: estratosfèric 24,5%. Un format inèdit i una presentadora inhabitual de TV3. Els dubtes de fer-la competir amb GH VIP els dijous feien preveure una lluita més igualada i no ha estat així: ha arrasat. El secret ha estat en part situar un dels millors convidats possibles: Quim Masferrer, a qui En Blau va entrevistar fa pocs dies. Podeu llegir com carregava contra Rivera i Ciutadans. L’emoció d’uns pares molt autèntics, alguna llagrimeta i la complicitat que té Masferrer amb l’espectador de TV3 feien l’estrena imbatible. El 90% de les crítiques han estat favorables:

Quim Masferrer (1)

TV3

Un programa blanc, de bons sentiments, que uneix generacions i que fa venir ganes de trucar els pares. Un encert absolut de la cadena sense passar per cap productora externa. I reconeixent el talent de fora de TV3 agafant al vol Gemma Nierga a qui la Cadena SER va despatxar. Un win win de manual. Però sempre hi ha haters, persones que detesten el bon rotllo i els fa ràbia TV3 pel mer fet d’emetre. I el convidat està molt connotat a favor de l’independentisme, de la mateixa manera que la presentadora no ho està. Alguns no perdonen la tria de Quim Masferrer per obrir i carreguen contra tots dos:

Quim Masferrer2

TV3

Masferrer no pot tenir opinió: que si va de groc per fer les campanades, que si El foraster és un pagament amb diner públic per serveis prestats, que per què trien algú popular com ell per promocionar el reciclatge… Deuen ser fans de GH VIP emprenyats perquè el programa de TV3 fos una delicatessen televisiva contra el fast food de Telecinco. Els propers 7 dijous veurem Nierga visitant els pares de Bruno Oro, Isabel Coixet, Àlex Corretja, Xavi del Barça, Martina Klein, Sílvia Pérez Cruz i Andreu Buenafuente. Això sí que són VIPS i no Aramís Fuster.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »