Nicolas Sarkozy ‘fa l’estirada’ a ‘Paris Match’, on apareix més alt que la seva dona

Nicolas Sarkozy fa 1,66 metres segons el primer resultat que dona Google, nou centímetres menys que els que fa, segons aquesta mateixa font, la seva dona, l’exmodel Carla Bruni. Potser per aquest motiu s’ha convertit en un escàndol la portada que la parella ha protagonitzat a ‘Paris Match’. En aquesta publicació rosa francesa, la parella apareix en actitud afectuosa davant d’un fons de fulles verdes. Aquesta estampa bonica i evocadora no ha aconseguit desviar l’atenció dels lectors, que no han pogut passar per alt l’estafa intel·lectual a la qual els volia sotmetre l’expresident de la República Francesa, que apareix a la foto mig cap més alt que ella.

La portada ha generat tant d’enrenou que la revista fins i tot ha hagut d’intervenir per espolsar-se les culpes de qualsevol tipus de manipulació fotogràfica. A través de la seva web han dit que “No, Nicolas Sarkozy no ha estat retocat per semblar més alt”. “La portada de ‘Paris Match’ aquesta setmana ha provocat nombroses reaccions. Alguns han trobat cridaner veure Nicolas Sarkozy més alt que la seva dona, Carla Bruni”, assegura la publicació, que s’excusa dient que en la foto de la portada “Sarkozy era en un esglaó més amunt que la seva dona”.

La sessió en què el polític francès semblava haver fet l’estirada tot i tenir 64 anys va ser realitzada aquest mes de juny a la seva casa de París pel fotògraf Sébastien Valente. En les pàgines interiors, mostrades per la mateixa revista en el comunicat, la parella apareix casualment asseguda al mateix esglaó però, una vegada més, Bruni no és més alta que ell. La cantant adopta una postura prou inclinada perquè el cap del seu marit aparegui més amunt que el seu.

Les reaccions a Twitter respecte a aquesta polèmica han sigut molt diverses i molt humorístiques.

#ParisMatch dans les coulisses de la photo 😜 pic.twitter.com/ySRjRGX3lF

— 𝘼𝙙𝙧𝙞𝙚𝙣 𝙏𝙃𝙀𝙑𝙀𝙇𝙀𝙄𝙉 (@adrienthevelein) 3 de juliol de 2019

Nicolas Sarkozy et Carla Bruni pendant leurs vacances en Égypte… #ParisMatch
#jeudiphoto pic.twitter.com/wlNQc3oR5A

— RT Pierre (@RouatP) 4 de juliol de 2019

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: