Netflix inclou les escenes de Neymar a ‘La casa de papel’

Ha passat un mes des que es va estrenar la tercera temporada de ‘La casa de papel’, i Netflix ha inclòs noves imatges als seus episodis. La plataforma ha recuperat les escenes de Neymar, que apareix fugaçment en dos capítols de la sèrie, després que s’hagi resolt l’acusació per violació que l’esportista tenia pendent al Brasil.

A principis d’agost el tribunal de justícia del Brasil va anunciar que arxivava el cas de la presumpta violació per part del jugador de futbol a Najila Trindade “per no tenir proves suficients”. Després d’aquesta resolució, la plataforma en ‘streaming’ ha decidit incloure les escenes en les quals apareix Neymar, que participa en el sisè i el vuitè episodi de la tercera temporada en el paper de João, un monjo brasiler que viu al monestir on la banda i El Profesor es preparen per a l’atracament. 

Neymar ha fet pública la notícia a les seves xarxes socials. Al costat d’un vídeo en què apareix vestit amb un mono vermell i una màscara de Dalí, la vestimenta clàssica dels personatges, l’esportista ha expressat el seu entusiasme: “Puc complir el meu somni i formar part de la meva sèrie preferida. I ara puc compartir el João amb tots vosaltres!”, recull una publicació al seu perfil de Twitter.

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês !

Gracias @lacasadepapel ! #LCDP3 #nuevofichaje #lacasadepapel pic.twitter.com/fxwWieoP0N

— Neymar Jr (@neymarjr) August 27, 2019

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: