Neonazis dels EUA difonen dades de la víctima de La Manada

Rate this post

Grups neonazis i supremacistes blancs dels Estats Units han difós dades personals de la víctima de La Manada a més d’insultar-la i vexar-la a les xarxes socials.

Segons avança El Periódico, una pàgina web neonazi i supremacista blanca nascuda als Estats Units el 2013 i fundada per un dels ‘cervells’ de l”alt right’ nord-americana, els grups d’extrema dreta que van donar suport en les últimes eleccions a Donald Trump ha publicat una fotocòpia del DNI de la víctima de ‘La Manada’ al seu web en castellà perquè “difondre la identitat d’aquesta meuca és un deure ciutadà”.

Als Estats Units, aquest web neonazi -de la que l’esmentat diari no ha volgut donar nom ni adreça per evitar publicitar-la- i el seu fundador van ser denunciats després de l’assassinat d’una dona a Virgínia per un supremacista blanc, l’agost passat. El propietari d’aquesta pàgina va escriure llavors que la víctima, que havia anat a participar en una protesta contra una manifestació d’ultres entre qui hi havia membres del Ku Klux Klan, era una dona “grassa i sense fills”. Després de l’atemptat, el president nord-americà Donald Trump va condemnar la violència de “els dos grups”, igualant així pacifistes amb neonazis.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »