Neix una nova iniciativa per internacionalitzar la vulneració de drets a Catalunya

Rate this post

Des del cas de Valtònyc o el de Tamara Carrasco fins a la prohibició del color groc, passant, com no podia ser d’una altra manera, pel dels presos polítics. Aquest dilluns s’ha posat en funcionament una nova iniciativa per denunciar la vulneració de drets civils a Catalunya internacionalment.

Es tracta del projecte Wereport, que té per objectiu documentar una cinquantena de casos en els que s’hagi vulnerat drets civils a Catalunya i donar-los a conèixer en l’àmbit internacional. 

Segons han explicat impulsors del projecte a El Nacional, es tracta d’intentar d’informar internacionalment sobre aquests casos amb el “màxim d’objectivitat” i, així, “crear contingut que tothom el pugui utilitzar”. Ho faran a través de voluntaris, associacions i col·lectius, i també buscaran que “s’hi impliqui gent de fora”.

Els impulsors de la iniciativa ja han obert una campanya de micromecenatge per poder pagar els viatges i les presentacions que es facin. De moment ja han recaptat 335 euros dels 500 necessaris per iniciar el projecte. 

Anar a la font
Carlota Camps

Powered by WPeMatico

Translate »