Negocis amb el covid

La interloctòria del jutge Aquirre revelen, sempre segons aquest document, que David Madí i Xavier Vendrell van intentar aprofitar la crisi de la pandèmia per fer negocis amb la Generalitat.

“Xavier VENDRELL -explica la interlocutoria- participar en la gestió dels centres que es van obrir per a ingressar a persones procedents de residències afectades per la malaltia COVID-19. A canvi va percebre 5.000 euros”.

“A més, va intentar obtenir un major rèdit econòmic a través de associar-se amb Sergio BRENNER, David Anidjar i David MADÍ per proveir de test ràpids a l’administració catalana sense que s’hagi pogut determinar si aquestes intencions van fructificar”.

“D’altra banda, segons va afirmar Vendrell,” el Departament de Salut havia deixat a les residències als peus dels cavalls per la qual cosa li va dir a ARAGONÈS que no hem sortit amb avantatge, aquí l’independentisme necessita sortir amb avantatge de la crisi… perquè si no, no podem… no podem marcar paquet. No, no… com li vols fer creure a la gent que amb la independència estarem millor, no em val dir perquè no tinc totes les competències”.

Pel que fa a David Madí, també a partir del seu acte judicial, explica que s’han fet contactes “extensius a l’Agència Catalana de l’Aigua per al que David MADÍ tracta d’influir en Lluís RIDAO, el seu director, amb l’objectiu que es realitzi un concurs sobre la detecció de COVID en aigua. Fins a tal punt arriba la seva esfera de poder que pretén proposar-s’ho a Salvador ILLA, ministre de Sanitat, accedint a ell a través de José Luís ÁBALOS, ministre de Transport”.

“David MADÍ ha intentat obtenir rèdit econòmic de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Aquests negocis van passar per activar una vegada més, els seus contactes polítics, com Víctor CULLELL, secretari de Govern, o Brauli Duart, secretari general d’Interior. Aquest últim li va explicar el desgavell que s’estava vivint en la gestió de la crisi “.

“Si bé -reconocen- fins al moment no s’ha pogut corroborar si aquestes intencions van fructificar, no és descartable que David MADÍ s’hagi pogut veure beneficiat per alguna adjudicació pública”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: