Nausicaa Bonnín i el #wombart: pensa això del debat sobre la higiene íntima femenina

Nausicaa Bonnín és una dona influent. Als seus 34 anys, l’actriu barcelonina ha aconseguit consolidar una carrera artística d’èxit: sobre la seva esquena té un premi Gaudí per un treball exquisit a ‘Tres dies amb la família’, l’òpera prima de la directora Mar Coll, i el paper de Sandra Benjumea a ‘El Cor de la Ciutat’, que la va fer tan famosa a tot Catalunya. Una popularitat que la Nausicaa aprofita per fer campanyes de conscienciació a través de les xarxes socials, sensibilitzant els seus seguidors amb els valors del feminisme.

nausicaa bonnin gtres

GTRES

Com ja ho van fer abans altres mediàtiques com la presentadora Cristina Pedroche o l’actriu Laia Manzanares, la Nausicaa Bonnín es suma al debat sobre la higiene íntima femenina. I ho fa reivindicant la copa menstrual. Seguint l’estela de la intèrpret catalana Marta Vives, que publica una foto de la seva menstruació i la defineix com a “creativitat interior”, Bonnín fa seu el #wombart: l’art de l’úter, traduït literalment de l’anglès. Al seu compte d’Instagram, la Nausicaa mostra el resultat d’abocar el contingut de la seva copa al lavabo. “Sense vergonya”, deixa escrit per expressar la seva opinió sobre el tema.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Em sumo a la iniciativa de @martaviv.es ❤️ #wombart #period #noshame 💜

A post shared by Nausicaa Bonnín Dufrenoy (@nausicaabo) on

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

My #period statement: #wombart ❤️. #womenpower #menstruation #mooncup #astrology #noshame

A post shared by Marta Vives (@martaviv.es) on

No és la primera vegada que l’actriu trenca tabús sobre higiene íntima i feminisme. A l’estiu, Bonnín reivindicava a Instagram els pèls a les cames apel·lant a la “llibertat”. Qui no ha vist encara la seva foto amb els peus sobre la part davantera del cotxe?

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Llibertat pèls polítics. I bon estiu.

A post shared by Nausicaa Bonnín Dufrenoy (@nausicaabo) on

Fent un cop d'ull a la seva publicació d'Instagram, es pot comprovar que els seguidors de la Nausicaa Bonnín van a una amb la seva ídol. Ningú s'exclama per la foto amb la sang. Impensable fa poc temps. Canvi de mentalitat o autocensura dels que potser ho rebutgen?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: