Nadal abandona el Masters de París per problemes al genoll

Rate this post

Rafael Nadal, número u del món, ha anunciat la seva retirada del Masters 1.000 de París abans d’afrontar el compromís de quarts de final davant del croat Filip Krajonovic.

El mallorquí causa baixa per uns problemes al genoll dret. “No em veig jugant tres partits més”, ha dit Nadal en roda de premsa.

Després d’haver acabat els vuitens de final amb el genoll dret malparat, Nadal ha reconegut que no podria “complir el mínim” per poder competir i ha rebutjat parlar de la seva participació en la copa de Mestres de Londres, el proper 12 de novembre.

“Per a mi és un dia molt dur. No és un bon dia per parlar de Londres”, ha assegurat. El tennista també ha comentat que els problemes físics són més normals al final de temporada.

“Porto al límit el meu cos. Estem a final de temporada. És normal que aquestes coses passin. El meu genoll sempre m’incomoda una mica, però, de vegades, és pitjor. I ara està una mica pitjor”, ha assumit.

El tennista balear ha avançat que farà un tractament que en el passat “ha funcionat bé”. “Això no va sobre (participar) a Londres. És sobre el llarg termini. Em tractaré perquè crec que l’essencial és la salut i el més important és aconseguir continuar jugant a tennis el màxim temps possible”, ha conclòs.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »