Múrcia tanca tots els comerços de la Regió durant dues setmanes

Europa Press News via Getty Images

Fernando López Miras.

El president de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia, Fernándo López Miras , ha anunciat aquest dissabte, a través d'un comunicat, que el tancament de comerços a les zones més afectades dels municipis costaners es va a fer efectiu per a tota la Regió de Múrcia.

"Des de l'arribada de l'coronavirus a Espanya i, de forma més intensa, des que es va detectar el primer cas a la Regió de Múrcia, el Govern regional ve actuant, prenent decisions i aplicant mesures que permetin frenar o, si escau, alentir la propagació d'aquest virus entre els habitants de la nostra comunitat. Així, en el dia d'ahir, i després de realitzar les consultes pertinents, vam prendre una decisió dràstica ordenant el confinament dels municipis costaners de la Regió de Múrcia. Des del primer moment hem apel·lat a la responsabilitat, a el sentit comú ia la col·laboració de tots, ja que aquest és un problema de salut pública que ens afecta a tots i la solució també depèn de tots nosaltres ", ha explicat.

Lamentablement, afegeix el president, "transcorregudes menys de 24 hores des de l'anunci d'aquesta decisió, diferents alcaldes de la Regió em traslladen la seva inquietud davant la falta de conscienciació per part dels que segueixen fent cas omís de les recomanacions de les autoritats sanitàries; una preocupació que compartim absolutament i que porta a el Govern regional a fer un pas més, seguint les instruccions de les autoritats sanitàries ".

Per això, informa que, des d'avui, s'amplia l'ordre de tancament a la resta de la Regió de Múrcia. "Els establiments referits en l'esmentada ordre (cinemes, discoteques, restaurants, bars i altres establiments similars d'esplai i oci, així com comerços i centres comercials, amb excepció d'aquells que proveeixin de béns de primera necessitat) hauran de tancar, al menys, durant 14 dies. Podran romandre oberts, per tant, farmàcies, supermercats, gasolineres, estancs i quioscos ".

Romandran obertes farmàcies, supermercats, gasolineres, estancs i quioscos

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: