Multen un jutge que va escriure un poema repugnant sobre Irene Montero

Rate this post

Fa un any es va tenir constància d’un poema repulsiu que va sortir publicat a la revista de l’associació de jutges Francisco de Vitoria. Anava adreçat a Irene Montero i anava signat amb pseudònim: “El Guardabosques de Valsaín”.

poema montero

Sota el títol “De monjas a diputadas”, es podien llegir versos lamentables que donaven a entendre que tant el lloc de Montero a Podemos com el de l’anterior parella de Pablo Iglesias, la parlamentaria Tania Sánchez, eren fruit dels “apetitos inconstantes del Coletas“. Amagat en l’anonimat, el jutge rapsoda jugava a ser Federico García Lorca quan era un succedani de Federico Jiménez Losantos.

La mateixa Montero va denunciar la covardia del magistrat i les repulsives insinuacions, reflectides en frases com “La diputada Montero/ Expareja del ‘coleta’/ Ya no está en el candelero/ Por una inquieta bragueta/ Va con Tania al gallinero“. Aquestes frases li han costat a l’autor 50.000 euros, els que haurà de pagar-li a la portaveu d’Unidos Podemos després que un jutjat d’instrucció consideri que a més de ser “sexista i masclista, el text erosiona la seva dignitat“. Multa pel “poeta” i multade 20.000 euros pels “perles” del comitè de redacció de la publicació per no supervisar el contingut de l’escrit.

pablo iglesias irene montero gtres

GTRES

El poema comporta un ultraje y ofensa para Montero como persona y mujer“, conclou el magistrat que ha emès la resolució, que s’ha mostrat especialment contundent amb les expressions emprades pel seu col·lega: “unos términos, aisladamente y en su conjunto, que comportan insulto, insidia y vejación“. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »