Multen amb mil euros el conductor del patinet que circulava a 60 km/h per la Diagonal

Rate this post

La Guàrdia Urbana ha multat amb mil euros el conductor del patinet elèctric que circulava a més de 60 quilòmetres per hora per la Diagonal. Segons ha avançat la Cadena Ser, el jove ha estat sancionat amb 500 euros per circular per la vorera i amb 500 més per portar una acompanyant al vehicle.

Els fets es van produir durant la segona setmana del novembre passat, quan diversos usuaris de Twitter es van fer eco d’uns joves que travessaven aquesta artèria barcelonina sobre l’aparell de dues rodes, sense casc i pel mig de la calçada. A l’altura de la Illa Diagonal, un taxista ―que anava almenys a la mateixa velocitat― va enregistrar la parella amb el mòbil. La velocitat màxima en aquest punt és de 50 quilòmetres per hora, de manera que tant el taxi com el patinet elèctric superaven el límit en 10 o 20 quilòmetres per hora.

La policia va poder localitzar l’infractor ja que aquest havia deixat el seu DNI a una botiga com a préstec per poder provar el patinet elèctric abans de comprar-lo i després no l’havia tornat a l’establiment. El jove ja havia utilitzat aquesta estratègia anteriorment, tornant el vehicle passades diverses hores després del préstec.

La investigació continua oberta a fi de poder identificar el conductor del taxi que va captar les imatges, que circulava a una velocitat gairebé 30 quilòmetres per hora superior a la permesa i que va registrar la parella amb el mòbil mentre els avançava amb el vehicle.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »