Multa de 20.000 euros al Barça per errors d’organització contra el Tottenham

La Comissió Disciplinària de la UEFA ha imposat aquesta tarda una multa de 20.000 euros al Barça per deficiències d’organització en el partit de l’11 de desembre d’aquesta temporada contra el Tottenham, durant la fase de grups de la Lliga de Campions. La sanció respon a una “insuficient organització”, d’acord amb l’article 11 (1) del reglament disciplinari.

“Les associacions membre, així com els clubs i els seus jugadors, oficials i membres, i totes les persones assignades per la UEFA per exercir una funció, han de respectar les regles de joc, així com els estatuts de la UEFA, regulacions, directives i decisions , i complir els principis de conducta ètica, lleialtat, integritat i esportivitat “, indica l’article esmentat.

L’Ajax ha estat multat amb 52.500 euros per llançament d’objectes i incidents del públic en el partit de quarts de final contra el Juventus, jugat el 10 d’abril. L’entrenador del Benfica, Bruno Lager, ha estat suspès un partit per protestar repetidament a l’àrbitre de l’enfrontament de quarts de final contra l’Eintracht de Frankfurt, i el club portuguès també ha estat multat amb 1.000 euros per llançament d’objectes.

L’Eintracht, per la seva banda, ha estat sancionat amb 34.000 euros per deficiències d’organització i intent d’invasió de camp per part del públic. La multa al Tottenham ha estat de 10.000 euros per conducta impròpia dels seus oficials i el seu entrenador en el partit contra l’Ajax del 30 d’abril, i el seu entrenador, l’argentí Mauricio Pochettino, suspès amb un partit pel retard en el començament del partit. El Porto ha estat multat amb 42.500 euros per defectes d’organització contra el Liverpool i el seu entrenador, Sergio Conceiçao suspès un partit com a responsable del retard en el començament del xoc.

Anar a la font – Ara.cat – ESPORTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: