Mossos sense personal administratiu

Toni Castejón, portaveu de Fepol (Federació de Professionals de la Seguretat Pública), el principal sindicat dels Mossos d’Esquadra; ha denunciat a Twitter que el Departament d’Interior va enviar a casa tot el personal administratiu de la policia de la Generalitat durant la pandèmia i que encara avui no han tornat a les comissaries.

Castejón explica en un fil a la xarxa social que “des del 14 de març el personal administratiu de Mossos està a casa seva” i malgrat que s’avança en el desconfinament “estan com el primer dia, ‘teletreball’ que no és real, no es fa res”. “Una autèntica vergonya” sentencia el portaveu del sindicat majoritari del cos, i afegeix que “pagar aquests sous per res té un nom”.

El portaveu de Fepol deixa clar que “la culpa és de qui ho decideix a Interior, no del personal”, però ha advertit que durant aquest temps no s’han tramitat “horaris, permisos, material, hores, uniformitat i tot el llarg etcètera de gestió diària que suposa”. “Per no parlar de les 130.000 actes de denúncia per Decret Covid que estan en calaixos sense tramitar”, destaca.

Toni Castejón diu que “no té explicació que s’aturi la gestió interna així” perquè s’està acumulant “moltíssima” feina. “Segueixen en confinament absolut, una altra lliga. No recordo una cosa igual. Un pèssim exemple (de qui decideix) de malbaratament”, conclou.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: