Mor un jove mentre participava en una cursa il·legal a Polinyà

Rate this post

Les curses il·legals nocturnes al polígon industrial de Llevant de Polinyà (Vallès Occidental) ja s’han cobrat la primera víctima. Un jove de 19 anys de Pineda de Mar (Maresme) va morir el passat dissabte mentre participava en un d’aquests esdeveniments que s’organitzen pràcticament de forma setmanal al municipi i que reuneixen gairebé un centenar d’espectadors.

Segons fonts policials, l’accident es va produir a mitjanit quan la víctima va perdre el control del seu BMW mentre participava en una d’aquestes curses i va xocar contra un tràiler que estava estacionat. El conductor va quedar atrapat entre la ferralla en estat molt greu i va caldre la intervenció dels bombers per tal de treure’l del cotxe. Un cop fora del vehicle va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell on va morir.

La policia no ha pogut localitzar encara la resta de participants de la cursa, que van fugir quan es va produir l’accident. Aquest no és el primer sinistre que passa a Polinyà durant el transcurs de curses il·legals. La poca antelació amb la que els organitzadors pengen la convocatòria de l’esdeveniment a les xarxes socials és un dels elements que ha complicat fins ara l’actuació policial al polígon.

Arran de l’accident del jove, la Policia Local augmentarà la presència d’efectius a la zona els divendres i dissabtes a la matinada. Per altra banda, l’Ajuntament està estudiant posar elements dissuasius com bandes reductores que dificultin la circulació a gran velocitat per tal d’evitar la celebració d’aquest tipus de competicions.

Anar a la font
Anton Rosa

Powered by WPeMatico

Translate »