Mor un comissari de pista després de patir un infart durant els primers entrenaments del GP de França de MotoGP

L’organització del Gran Premi de França de MotoGP (ACO, Automobile Club de l’Ouest) ha confirmat la mort d’un comissari de pista, Jean-Paul Plée, durant la primera sessió dels entrenaments lliures del Gran Premi de França de MtoOGP al circuit Bugatti de Le Mans.

Jean-Paul Plée, de 58 anys i comissari de pista en aquestes instal·lacions des de 2002, ha mort com a conseqüència d’un infart tot i la ràpida resposta dels equips d’emergència del circuit i de les cures intensives a les que ha estat sotmès al centre mèdic, on s’ha certificat la seva mort.

All at #MotoGP are saddened to announce that a marshal at the #FrenchGP has passed away after suffering a heart attack this morning.

Marshals are a key part of this big family and we can’t go racing every weekend without them.

Thoughts very much with his family and friends.

— MotoGP™ 🇫🇷 (@MotoGP) 17 de maig de 2019

L’Automobile Club de l’Ouest ha traslladat el seu condol a la família i éssers estimats de Jean-Paul Plée, i el seu president, Pierre Fillon, ha dit en representació de tots que estaven “commocionats i tristos per la devastadora notícia de la mort de Jean-Paul, un bon exemple de l’equip d’oficials voluntaris del circuit. Els més càlids pensaments estan amb la família i els éssers estimats de Jean-Paul i poden comptar amb el nostre suport total en aquest moment de profunda tristesa”.

Dorna, promotora de la cursa, la Federació Francesa de Motociclisme i l’ACO retran homenatge a Plée en aquest Gran Premi de França de MotoGP.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: