Monzó a TV3: magreja el presentador i denuncia “Cuixart és a la p… presó”

Rate this post

Un convidat comença l’entrevista apagant una cigarreta i magrejant els genitals del presentador. No és Mercedes Milà sinó Quim Monzó. El Premi d’Honor de les Lletres Catalanes demostra que és un dels millors interlocutors de Catalunya, fent de copilot a Al cotxe! de TV3. Eloi Vila, després de veure com li remenen l’escrot pregunta Què et sembla, bé? i l’escriptor respon Està bé, considerant que està en posició de repòs. Mai un inici d’entrevista havia estat tan prometedor. I com és propi del personatge, la primera pregunta la fa ell: T’han multat mai conduint fent el programa? La pregunta pertinent que cap copilot li ha fet. Sort que no, TV3 ho té cardat ara per pagar una multa de circulació.

monzo pebrotera eloi TV3

TV3

Quim Monzó regala titulars: Denuncia la “màfia mèdica” que li troben de tot al cos, del fetge a un glaucoma. Des de l’agost ja no beu “una ampolla de whisky al dia, era més divertit anar una mica begudet però passa factura. Entenc que Heminway se suïcidés quan el metge li va dir que deixés l’alcohol. Però jo soc més cagat i no tinc escopeta”. I li reconeix a Vila que li agrada el seu programa perquè “queda tot espontani gràcies a fer-se dins d’un cotxe”. Eloi se la juga: Has fet sexe dins un cotxe? Perillós fer servir aquesta expressió que Monzó ha repetit sempre que detesta. Convenen fer servir “cardar o xinar”. I sobre la carta de concessió del Premi d’Òmnium Cultural denuncia que no pot respondre-la “Perquè Jordi Cuixart és a la puta presó. No és normal. No puc fer un article de futbol ni de política, no en sé”.

monzo eloi TV3

TV3

A una setmana de Sant Jordi reconeix que detesta la promoció literària i denuncia “No pot ser que totes les signatures siguin un dia l’any”. Als 66 anys no vol jubilar-se perquè és autònom. Reitera que no publica per culpa de la pirateria, que té la fatxenderia d’anunciar-se a internet, i demana que “cremin els xiringuitos que pirategen llibres”. Fill de modista i peó, el titular que tria TV3 és “La solitud és l’estat ideal de la vida”. Millor recuperar els 18 minuts intactes aquí, amb comiat magrejador inclós. Èxit d’audiència, amb un 10,4% contra programes que costen mil vegades més.

monbzo adeu tv3 

TV3

I posats a triar un titular, el millor és la seva última frase a l’entrevista “Que et bombin“.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »