Montblanc 2018, nova Capital de la Sardana

Rate this post

La jornada de la proclamació de Montblanc com a capital de la sardana serà el proper dissabte dia 17. Serà una jornada intensa farcida d’actes protocol·laris, inauguracions i, òbviament, moltes sardanes.

Precisament aquest cap de setmana, aquest diumenge, dia 11 l’encara actual capital sardanista Figueres, posarà el colofó a un intens any de celebracions que clourà amb la inauguració del Monument a la sardana i un concert amb l’estrena de l’espectacle TRIPLE PICAT.

De tot això i de moltes coses més en parlarem en aquest FES TA FESTA en el que coneixerem i escoltarem també la tercera finalista de LA SARDANA DE L’ANY 2017 que després de l’eliminatòria corresponent ha resultat ser “Per la meva estimada”, de Francesc Picart. I escoltarem també les sardanes “Març marçot”, de Ricard Viladesau i la popular “Iris”, de Jaume Roca Delpech del que enguany s’escau el cinquantenari de la seva mort.

Musicalment comptarem encara amb el Youtube de la setmana que aquesta vegada ens porta una interpretació molt i molt especial de la cançó “L’emigrant”, el clàssic de Mossèn Cinto i Amadeu Vives cantat per Pere Pubill Calaf, el popular PERET al Concert de la Llibertat celebrat al Camp Nou, de Barcelona, el 29 de juny de 2013. Veritablement emotiu.

Llegir més i /o escoltar el programa ….

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »