Mónica Naranjo, Texas, Beret, Bob Sinclair i Ainhoa Arteta, concerts per atreure turisme a l’agost

Cinc concerts els dissabtes a partir de l’1 d’agost amb artistes de renom. És l’aposta d’Andorra Turisme per potenciar l’arribada de visitants. Les actuacions, d’estils diferents, tindran lloc a la plataforma esquiable de Soldeu –amb l’excepció de la darrera- i les entrades, la majoria de les quals es vol vendre en paquets amb nits d’hotel, tindran un destí solidari cap al fons creat per Govern. Entre els participants, Mónica Naranjo, Texas o Ainhoa Arteta.

La societat pública ha presentat aquest dilluns l’Andorra Mountain Music, un cicle de cinc concerts amb artistes internacionals de renom que busca l’objectiu d’atreure turistes de cara a l’agost. Les actuacions començaran el 5 d’agost, amb Mónica Naranjo, i s’allargaran cada dissabte fins al 9 de setembre, quan la soprano Ainhoa Arteta posarà fi al festival. Entre mig, també participaran Beret, Texas i Bob Sinclair.

L’escenari escollit en els quatre primers concerts és la plataforma esquiable de Soldeu que, segons el director de producte i nous projectes d’Andorra Turisme, Èric Torres, és “l’espai més adequat” de tots els que s’han analitzat. I és que, s’ha assegurat, la voluntat era fer-ho a un espai natural. Per cada actuació, es preveu una capacitat màxima de 4.000 espectadors, amb les necessàries mesures de seguretat sanitària. El darrer concert, el d’Arteta, es farà a la plaça del Consell General.

-seguirà ampliació-

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: