Monegal acusa TV3 de censurar la manifestació dels Mossos

Rate this post

Els participants en la marxa dels Mossos d’Esquadra per reclamar hores impagades, la falta d’efectius i, sobretot, la despolitització del cos, van dedicar un sonor aplaudiment als seus col·legues del Cos Nacional de Policia al seu pas per la Direcció situada a la Via Laietana. La imatge del cap de setmana passat va aparèixer a tots els mitjans, però en Ferran Monegal ha volgut posar en dubte l’objectivitat de TV3.

Ho ha fet a La Sexta Noche, en el qual ha analitzat l’actualitat televisiva de la setmana al costat de Gabriel Rufián. Seguint la tònica dels resums que fa normalment, el crític ha tornat a deixar clar el seu rebuig cap a la cadena catalana.

En aquest cas ha mostrat les imatges que va emetre la Sexta amb els aplaudiments dels Mossos, tot assegurant que TV3 va censurar-les: “Totes les cadenes van emetre’l. Però si vostè està enganxat a TV3, no ho va poder veure perquè cap informatiu ho va ensenyar. Aquesta imatge va ser censurada, es van veure els Mossos passejant però això que era la notícia del dia encara que siguis alemany, rus o català o mig pensionista… Els Mossos aplaudint a Via Laietana. No es va veure. A TV3 va estar censurada. Fem crítica televisiva o no?”.

monegal la sexta

Fes clic a la imatge per veure-ho a partir de les 02:14h / La Sexta

En Rufián va mostrar-se d’acord amb ell, donant-li la raó amb què ho haurien d’haver emès. El problema és que en Monegal no ha explicat tota la veritat…. Perquè al web dels informatius de TV3 sí que apareixen aquestes imatges en dues notícies que van publicar sobre la manifestació.

captura tv3 manifestació mossos

Fes clic a la imatge per llegir la notícia de TV3 sencera

Durant el TN vespre van fer una connexió en directe des de la Plaça Sant Jaume també, en la qual van explicar el perquè de la manifestació i van fer un petit resum de com havia anat tot. La periodista no va comentar els aplaudiments perquè encara no hauria transcendit, però sí que apareix a la notícia posterior -més ampliada- que van penjar al web. 

noticia tv3 mossos

Fes clic a la imatge per veure el vídeo a partir del minut 18:50 / TV3

En Monegal hauria d’haver dit, en tot cas, que no van donar aquesta part de la informació al TN, però que sí que es pot consultar al web dels informatius. Ha volgut fer mal a TV3 de nou? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »