Mireia Vives i Borja Penalba: «No estem pendents dels premis»

La setmana passada van guanyar el Premi Carles Santos de la Música Valenciana al millor disc de cançó d’autor i pocs dies després s’assabenten que també s’emporten el Premi Enderrock de la crítica a la mateixa categoria per l’àlbum Cançons de fer camíMireia Vives i Borja Penalba formen un tàndem de tendresa i força poètica. 

Borja Penalba, que es va afanyar a enviar un whatsapp a Mireia Vives per fer-la sabedora del premi, mostra una eufòria continguda. “No hi comptava, no estic mai pendent dels premis. És bonic i em fa il·lusió però no els espero, t’ho trobes en el camí i és guai. Hi ha altres àmbits de la cultura, per exemple l’escriptura, que sí que hi ha escriptors que presenten obres a premis. Però són premis dotats econòmicament. En el camp de la música no hi ha premis amb diners, si exceptuem el Terra i Cultura”.

Penalba està especialment content amb el premi de la crítica. “És bonic tenir un premi de la Crítica i més amb un jurat tan ampli i transversal. Ara, importància, la justa”. Aquest és el primer Premi Enderrock que rep Borja Penalba per una obra seva, però ja ha pujat a l’escenari en diferents ocasions per recollir altres guardons: “Dec haver rebut vuit o nou premis Enderrock, però fins ara, l’únic a títol personal era el Premi Joan Trayter, que és una història a part. La resta eren treballant amb altres artistes, com Feliu Ventura, per exemple”.

Anar a la font – Enderrock.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: