Millores en la informació sobre la previsió d’ocupació dels autobusos entre Corbera de Llobregat i Barcelona

Els usuaris de la línia e8 Corbera de Llobregat – Barcelona, de la xarxa d’autobusos d’altes prestacions de la Generalitat de Catalunya exprés.cat comptaran a partir de la setmana vinent amb una millora afegida. Després de posar en servei la funcionalitat a la seva aplicació mòbil per conèixer com de ple es preveu que vagi el seu autobús, el concessionari d’aquesta línia, Autocorb, oferirà aquesta informació a través de 4 panells dinàmics.

L’usuari disposarà de la previsió d’ocupació de les dues properes expedicions per línia i sentit, fins a un màxim de 10 expedicions, una informació important a l’hora de poder triar quina expedició agafar. D’aquesta manera, es vol aconseguir que els usuaris optin per aquelles expedicions que van més buides, equilibrant així l’oferta i la demanda del servei. En el marc de la crisi sanitària, això permetrà minimitzar les aglomeracions als autobusos i així ajudar en la lluita contra la pandèmia.

La xarxa exprés.cat compta amb 41 línies de busos d’altes prestacions distribuïdes per tot Catalunya. Iniciatives com aquesta demostren que el transport públic s’adapta a la nova realitat, es digitalitza i millora per facilitar la mobilitat sostenible i segura de la ciutadania.

En concret, els panells en els quals s’oferirà aquesta informació són:

  • Parada carrer Hort S/n – Bv2422– Corbera de Llobregat (sentit Barcelona)
  • Parada Pont de Can Rafel – Bv2422– Corbera de Llobregat (en els dos sentits)
  • Parada Av. Catalunya 100 – Bv2421 – La Palma de Cervelló (sentit Barcelona)
  • Parada Maria Cristina – Av- Diagonal 670 , Barcelona (sentit Corbera)

Aquestes millores en la informació als usuaris iniciades amb la col·laboració de l’empresa Autocorb als 4 panells dinàmics abans esmentats, s’incorporaran en un futur a la resta de panells dinàmics de la xarxa de transport interurbà de Catalunya dels diferents operadors.

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: