Millo farà la roda de premsa posterior al Consell de Ministres des de Barcelona

Rate this post

El govern espanyol informarà sobre el contingut de la reunió del Consell de Ministres extraordinari d’aquest dimarts des de Barcelona. Segons ha informat La Moncloa, la roda de premsa tindrà lloc a les 19:30 a la delegació del Govern espanyol. La farà el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

Aquesta compareixença normalment té lloc a la mateixa Moncloa. El motiu esgrimit pel canvi d’ubicació pel govern espanyol és que en la reunió del Consell de Ministres només s’han discutit i acordat mesures relatives a Catalunya. És per això que s’ha convocat a la delegació del Govern a Catalunya.

La reunió extraordinària de l’executiu espanyol cau justament en dimarts, el dia que es reuneix el Consell Executiu del Govern. El decret de convocatòria de les eleccions del 21-D va sortir publicat el passat dissabte al BOE, però es limitava a dissoldre el Parlament i fixar la data dels comicis. No obstant això, la convocatòria electoral obliga a precisar amb exactitud les condicions en les quals es desenvoluparà el procés i els diners que rebran els partits pels escons que obtinguin, entre altres qüestions.

Powered by WPeMatico

Translate »