Milers de persones tornen a concentrar-se contra l’empresonament de mig govern

Rate this post

Milers de catalans han tornat a concentrar-se aquest vespre davant dels ajuntaments per a protestar contra l’empresonament de mig govern. Ahir les mobilitzacions ja van ser multitudinàries a totes les places i al Parlament de Catalunya. Algunes de les proclames més repetides han estat ‘Llibertat presos polítics’, ‘Independència’ i ‘Vaga general’.

Durant tot el dia hi ha hagut talls espontanis a diverses carreteres i vies de tren com a mostra de protesta contra els empresonaments. Aquest vespre, les vies afectades són la C-25 a Vic per una marxa lenta en sentit nord, la C-17 a l’alçada de Vic en ambdós sentits, la C-16 on s’hi alternen les marxes lentes a Navàs i els talls de carretera a Berga, la N-II al Masnou, la N-240 tallada a Montblanc en els dos sentits i la N-420 a Marçà.

Una marxa de dues-centes també ha obligat a tallar les vies del tren a l’estació de Reus. Abans, una protesta ha fet tallar les vies a l’estació de Girona durant més d’una hora i aquest matí diverses persones han ocupat les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Cugat.

Barcelona

Girona

Tarragona

Lleida

Badalona

Reus

Manresa

Terrassa

Sabadell

Granollers

Vilafranca del Penedès

Mataró

Vilassar de Mar

Mollerussa

Olot

RipollSitges

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »