Milers de persones protesten contra la persecució judicial

Rate this post

A les 12 en punt del migdia bona part de Catalunya s’ha aturat per protestar contra “la persecució judicial dels nostres representants legítims”. Ha estat la resposta a la Crida per la Democràcia davant l’encausament del govern i la Mesa del Parlament, que han estat cridats aquest dijous a Madrid.

El lloc més emblemàtic on s’ha produït l’aturada ha estat la Plaça de Sant Jaume, que s’ha omplert de gom a gom de treballadors del Palau de la Generalitat, de l’Ajuntament, i ciutadans a títol personal:

R.P.

També a les portes de molts centres de treball d’arreu de Catalunya els professionals s’han aturat uns minuts en forma de protesta per la judicialització dels representants catalans:

Tot plegat ha tingut lloc després de saber-se que la declaració al Tribunal Suprem de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els altres membres de la Mesa encausats, s’endarrerirà fins al proper dijous nou de novembre. De la seva banda, els consellers que han acudit a Madrid -i que per tant no es troben a Bèlgica- sí que han declarat aquest matí a l’Audiència Nacional.

Després de l’aturada matinal, la Crida per la Democràcia també ha convocat a les 19 hores una concentració davant del Parlament i dels ajuntaments de les grans ciutats i capitals de comarca.

Powered by WPeMatico

Translate »