Messi: “És fotut estar a la banqueta”

Rate this post

El pas del temps ha tingut un efecte balsàmic en Leo Messi. El davanter argentí, que s’enfadava quan no jugava els 90 minuts de tots els parits, ha madurat i ja no entén el descans com una mena de càstig. Messi ha tornat a parlar a l’Argentina, concedint una entrevista a ‘TyC Sports’, i ha assegurat que és “fotut” estar a la banqueta, tot i que entén que és “el millor” per ell. 

“He entès que l’any és llarg i hi ha moments a la temporada que són més durs que uns altres, perquè van passant els anys i som grans. Avui passa factura jugar molts partits i encara em costa no jugar, però entenc que és el millor”, ha dit el davanter argentí, que ha començat els dos últims partits del Barça a la Champions com a suplent. 

Ernesto Valverde ha aconseguit el que semblava impossible. I és que Messi ha col·laborat sense mals gestos, assumint que descansar ara suposa guardar gasolina pel final de la temporada. Tot i això, el futbolista reconeix que és “fotut” seure a la banqueta perquè des de fora “es veu tot molt més fàcil”. 

Mascherano vol sortir

Messi ha estat la primera veu del vestidor blaugrana que ha parlat obertament sobre la situació del seu compatriota i amic Javier Mascherano, que vol deixar el Barça en el pròxim mercat d’hivern per arribar rodat al Mundial de Rússia. “Ho vaig parlar amb ell i entenc perfectament que vulgui jugar més. És el seu últim any i el vol acabar jugant, no assegut en un banc, per molt que sigui el del Barcelona. ‘Masche’ veu que no té la possibilitat de jugar els minuts que vol i els anirà a buscar a una altra banda”, ha dit el ’10’ abans d’explicar el perquè de la decisió de Mascherano: “No se sent un fix dins l’equip (selecció argentina) i no vol regalar res. Ho vol donar tot per guanyar-se un lloc”. 

El davanter del Barça també ha destapat que els futbolistes argentins segueixen obsessionats amb el Mundial, després de perdre la final de Brasil 2014 contra Alemanya: “És una última oportunitat per a tota aquesta generació. Hi ha gent que està il·lusionada, més enllà de la classificació i el joc de la selecció, però arriba el Mundial i canvia tot”.

La voluntat de Messi, com ha repetit en diverses ocasions, és retirar-se jugant a l’Argentina, amb la samarreta de Newell’s Old Boys, club on va donar les primeres passes. Tot i això, la decisió és una incògnita: “Moltes vegades he dit que el meu somni és jugar a Newell’s, però no sé què succeirà. I una part d’aquest dubte és pel moment del país. Tinc una família i avui els meus fills són el primer. Vull que creixin tranquils i puguin gaudir de la vida amb seguretat. És molt lleig veure coses que succeeixen a l’Argentina, sortir al carrer i que per voler-te robar et puguin arribar a matar”. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »