Messi dona els 72.000 euros de la indemnització de ‘La Razón’ a ‘Metges Sense Fronteres’

Rate this post

Leo Messi ha donat 72.783,20 euros a la ONG ‘Metges Sense Fronteres’ després de rebre la indemnització del diari ‘La Razón’ per un article del periodista Alfons Ussía que atemptava contra el seu honor. Messi va guanyar el judici el 7 de juny de l’any passat i avui, dia en què ha rebut els diners, ha fet efectiva la donació.

L’article d’Ussía, titulat ‘Sonatina’, atacava directament Messi després de perdre la final del Mundial del Brasil contra Alemanya. Entre d’altres coses, el periodista qualificava el davanter del Barça com un “zero a l’esquerra”, a més de “gandul” i “sobrat”.

L’empresa del mateix Messi s’ha encarregat de difondre la notícia a través d’una nota de premsa, on recull la resolució del Jutjat de Primera Instància número 8 de Gavà i ha afegit que “se seguirà defensant de manifestacions o acusacions injurioses, falses o que atemptin contra el seu honor”. 

No és el primer gest solidari de Messi en els últims mesos. I és que l’estrella del Barça va demanar als assistents a la seva boda amb Antonella Rocuzzo, el passat 30 de juny, que no fessin regals i destinessin els diners a la ONG ‘Techo’.

Powered by WPeMatico

Translate »