Messi cobra 100 milions per temporada

Rate this post

Les revelacions de Football Leaks al voltant de Leo Messi han deixat titulars, possibles problemes i algun maldecap per a l’entorn del futbolista. Una oferta del Madrid de 250 milions d’euros per fitxar-lo, una nova investigació oberta d’Hisenda i ara el seu astronòmic sou al descobert: 100 milions bruts a l’any.

La seva renovació a finals del passat novembre va tancar un calvari de mesos que va acabar amb la tan desitjada fotografia amb el president. I la notícia va arribar per alleujar el Barça i també el barcelonisme. Els 700 milions de la clàusula de rescissió van portar la directiva pel camí de l’amargura.

Ara gairebé dos mesos després Football Leaks treu a escena l’altíssim sou de l’argentí. El portal francès Mediapart explica els rècords del nou contracte de l’argentí. 100 milions d’euros bruts per temporada de mitjana pels quatre anys de contracte, dels quals 50 nets. Unes xifres que dupliquen el sou de Cristiano Ronaldo.

Més de 400 són els milions que el Barça pagarà al ’10’ en les quatre properes temporades si la relació no es trenca durant el camí. Una xifra, potser indecent, que supera de carrer també els diners que cobra Neymar al PSG. El brasiler arriba als 37 milions nets per temporada.

Els detalls del sou de Messi

Entre fixos, variables i bonus, Messi encara es fa més d’or. 71 milions bruts de fitxa, dels quals un 15% són drets d’imatge, una prima de renovació de 63,5 milions i un bonus de lleialtat (que no marxi del Barça abans d’acabar el contracte) de 70 milions. La xifra tota sumada supera els 400 milions en les quatre temporades, el qual suposa 100 per any de mitjana.

Clàusules Milions d’euros
Fitxa (4 temporades) 71×4
Prima de renovació 63,5
Prima de lleialtat 70
Bonus 60% dels partits (4 temporades) 1,9×4
Bonus per guanyar la Champions 12
TOTAL 437,1

Per tant, suposant que l’any 2021 acabi renovant amb el Barça, en el què podria ser el seu últim contracte com a blaugrana, i pensant que jugaria per temporada més del 60% de partits i almenys pogués guanyar una Champions League, Leo Messi s’embutxacaria 437,1 milions d’euros. Si les filtracions de Football Leaks no menteixen, Messi serà més que d’or.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »