Més maldecaps per Terelu Campos: els plans de boda de la seva filla

La filla de Terelu Campos no fa més que donar disgustos a la mare. Alejandra Rubio va abandonar els estudis al desembre i va decidir fer fortuna parlant de moda i de la seva vida al canal Mtmad de Mediaset. Primer desencís. En aquest reality on ella és la protagonista, la neta de María Teresa Campos, que té només 19 anys, va confessar fa setmanes la seva intenció de casar-se. Arribat aquest punt, el desconsol de Terelu ja era enorme.

Terelu i filla GTRES

GTRES

Terelu Campos ha explicat una vegada i una altra que no, que la seva filla no té cap ganes de casar-se. “No me gusta la noticia, creo que es muy joven y tienen toda la vida por delante”, deia no fa gaire davant les càmeres de ‘Sálvame’. Però l’Alejandra Rubio pren el número a la seva pròpia mare i insisteix explicant els seus plans de boda a la televisió. “Quiero que mi boda tenga luz pero al mismo tiempo sea oscura”, assegura. Per exemple, les invitacions: “Creo que serían negras y granates con las letras doradas”. El ram, en canvi, no se l’imagina com el que va dur la Pilar Rubio el dia que es va casar amb en Sergio Ramos: "Me da mucho mal fario".

alejandra rubio mtmad

Mtmad

Ho té tot preparat. Sobre el vestit, “uno blanco pero con un subtono rosa y de plumeti”. La jove ‘influencer’ sap com irritar la Terelu i explica que ja ha pensat en la llista de la gent que anirà al casament: “Invitaría a amigos de mi madre por compromiso”. Tot un detall. Fins i tot es planteja a qui li vendria l’exclusiva de la boda per guanyar uns quartos: a la revista ‘¡Hola!’, com ha fet la Belén Esteban.

terelu campos telecinco 2

Mediaset

Alejandra Rubio sembla que ho té tot planejat però als seus esquemes hi ha una cosa que balla. El seu nòvio, el cantant Álvaro Lobo, encara no li ha demanat matrimoni. I no sembla que hagi de fer-ho a curt termini…

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: