Merlí fa líder TV3 amb una trama independentista

Rate this post

La fiscalia podria demanar ilegalitzar Merlí. Si crida a declarar vuit professors de la Seu d’Urgell per debatre a l’aula sobre repressió policial, tot és possible. Tots els mestres estan sota la lupa, Merlí també. Va liderar (17,6%) amb el capítol on el Gabi, professor de llengua castellana, assisteix a una reunió d’un Grup de Suport a la Independència que es reuneix cada tarda a les 17:14 a Gràcia i acaba embolicant-se amb una independentista. Per primer cop hem vist estelades a una sèrie de ficció de TV3. Ciutadans ja esmola l’eina. Que les hormones adolescents triomfen els dilluns a Catalunya també ho demostra l’èxit a casa nostra d’Operación Triunfo.  A diferència d’Espanya, aquí OT (16,1%) va imposar-se a La que se avecina (14,6%). Com va avançar En Blau, l’expulsada va ser Mimi.

ot @tve tve

twitter OT

Els espectadors catalans van anar consumint procés de més a menys: Els matins (21,4%) lideren a molta distància de les dues reines anti-independentistes: Griso 14,3% i AR 13,8%. Però abans de dinar Al rojo vivo (16%) supera l’informatiu previ al TN comarques i fa un 15,2%. Compte amb la tercera via: Karlos Arguiñano ja arriba al 14,5% a Antena 3. Com a la vida, els bascos van fent i s’emporten el peix gros. TVE segueix fonent la seva imatge i els nostres impostos. Amigas y conocidas fa un 3%. Una tele pública que serveix d’això: per pagar el sou (alt) als amics i coneguts del PP. A Carlos Herrera encara no li han cancel·lat el programa.

estelades @estapassanttv3

twitter Està passant

Els dilluns tenen la particularitat de demostrar que tots els programes sobre el Barça són un fiasco. Fora de joc a 8tv 1,4%, Esport Club a Esport 3 1,1% i El rondo a La 2 0,9%. La millor anàlisi esportiva la va fer Està passant (18,2%) enfotent-se de la samarreta d’Espanya que en comptes de ser republicana podria haver estat directament estelada. Una mica d’enginy i menys pilot automàtic és el que els falta als analistes esportius.

albiol TV·

twitter TV3

Última conclusió de dilluns: a partir de les 10 l’espectador ja no pot més de procés. La tertúlia de Xavier Grasset a TV3 va fer la pitjor audiència des de fa dos mesos (4,6%). Potser hi va tenir alguna cosa a veure que el convidat fos Xavier Garcia Albiol.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »