Meritxell Serret substitueix Bernat Solé a les llistes d’ERC per Lleida

El conseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, ha estat substituït per l’exconsellera d’Agricultura i delegada del Govern davant la UE, Meritxell Serret, com a número dos d’ERC per Lleida després de ser condemnat pel TSJC. Els republicans han decidit que Serret, que tancava la llista del partit per Lleida i que cobra 87.000 euros a l’any com a delegada, ocupi el seu lloc just per darrere de la secretària general adjunta, Marta Vilalta.

ERC creu que “Serret és qui millor pot representar els valors republicans però també al propi Bernat Solé” i destaca que “els dos han estat i son membres del Govern de la Generalitat, responsables de l’àmbit internacional i represaliats en aquesta causa general de l’estat contra l’independentisme”.

La formació denuncia que l’Estat vol utilitzar la repressió per apartar una generació sencera de dirigents polítics que són els que han portat més lluny el país en l’objectiu de la independència, però no podran fer-ho perquè el seu actiu polític és imprescindible per seguir avançant i no hi renunciarem. Si no volen 1-O, tindran més 1-O”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: