Mercedes Milá podria presentar un programa a La Sexta

Rate this post

Mercedes Milá ha tornat a la televisió aquest diumenge en una entrevista a Salvados. Jordi Évole ha aconseguit parlar amb ella i extreure-li tot el que pensa sobre la més recent actualitat. Crítica a Cristina Cifuentes, incredulitat davant “la barra” de Rodrigo Rato i unes dures paraules cap a la monarquia. Tothom va rebre, mostrant-se ella sense pèls a la llengua com sempre.

Però un dels majors perjudicats va ser Mediaset. Fa dos anys que la catalana no presenta un programa. El seu comiat va ser a Gran Hermano, una edició que l’hauria destrossat, provocant-li l’excés de feina una depressió: “Li vaig dedicar tantes hores que GH va acabar matant-me. Vaig haver de deixar el programa per dedicar-me a mi mateixa i recuperar-me. Em posava la jaqueta a la cara perquè no em veiessin plorar”.

I què va fer la cadena en veure-la així? Segons Milá, no res: “Les empreses tenen poca consideració amb els problemes personals dels empleats. Recursos humans és una mentida, ni són recursos ni són humans”.

Una tensa situació que ha derivat en una enemistat amb Telecinco. I és que ella vol tornar a la petita pantalla, però ells no la voldrien de nou: “Rebo ofertes de molts mitjans. M’ofereixen moltes feines. Em truca gent impensable. Tots menys els meus. Mediaset eren els meus. Ells no em truquen, però tinc on escollir”. Aquesta crítica no va passar pas desapercebuda, generant-se encara més interrogants. Sembla clar que en un principi no veurem Milá de nou a Telecinco, almenys en un curt termini de temps. Però quines opcions tindria entre les mans?

De moment el primer a pronunciar-se ha estat Mario López, el director de La Sexta. Després de l’exitosa entrevista a Salvados, hauria centrat la seva mirada en la presentadora. És Mercedes Milá més a prop de presentar un programa a la cadena? Tot apunta que ell estaria encantat. Així ho ha confessat a Fórmula TV, dient que li encantaria comptar amb ella: “L’admiro moltíssim des que era un nen quan la veia a televisió. Crec que té una cosa comuna a tot el que tenen els grans de la televisió: la naturalitat, l’espontaneïtat i per descomptat el coneixement, la capacitat de la reformulació de la pregunta i la repregunta”.

mercedes mila salvados

Salvados

Una periodista amb una manera de treballar molt marcada i sense pèls a la llengua, el que entusiasmaria al director: “Em sembla que és un estil absolutament de Sexta, però no vull semblar presumptuós. Mercedes Milá és apta per a qualsevol cadena. La meva admiració cap a ella és moltíssima i tant de bo que algun dia puguem comptar amb ella a La Sexta”.

Milá ha rebut, així, moltes floretes per part de la cadena. La veurem aviat amb un programa propi o col·laborant en algun?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »