Mercadona posa vigilants a la porta per evitar allaus

Mercadona és la cadena de supermercats més afectada per l'efecte coronavirus : milers de clients amuntegats per entrar a la botiga i omplir els carros de productes tan diversos com paper higiènic, aigua, verdures, congelats, carn i crema. Després dies i dies en què les imatges de súpers amb els prestatges buits, la cadena de Juan Roig ha decidit a la fi prendre mesures per protegir la seva plantilla i als clients, entre les quals es troba posar vigilants de seguretat a la porta per controlar l'accés a les botigues.

En un missatge a les seves xarxes socials difós aquest diumenge, Mercadona informa que està prenent "mesures excepcionals per controlar la situació", encara que segueix insistint en el seu missatge de l'última setmana: "Racionalitzem la por, siguem responsables". A continuació, detallava les vuit mesures que ha pres.

Mercadona controlarà l'aforament i la senyalització per "ajudar a mantenir la distància de seguretat". Les recomanacions sanitàries indiquen que no hem de apropar-nos a menys d'un metre d'altres persones, cosa que, amb el supermercat ple, és més que difícil. Per controlar l'aforament, la cadena valenciana posarà vigilants de seguretat a les portes, que impediran l'accés si creuen que no hi ha més gent mantenint la distància d'un metre.

Source

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: