Membres del patronat del Diplocat neguen que es promogués l’1-O

Quatre membres del patronat del Diplocat (format per 39 entitats) han defensat que el consorci no es dedicava a internacionalitzar el procés, ni a promoure l’1-O i que feia diplomàcia pública “i no governativa”.

Així ho han testificat al Tribunal Suprem a petició de la defensa d’Oriol Junqueras i Raül Romeva Jacint Jordana (director de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals), Antoni Millet (representant de la federació de caixes d’estalvis), Daniel Garcia (membre del secretariat nacional d’UGT) i Gerardo Pisarello (primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona).

Tots han coincidit en apuntar que a les reunions del patronat es parlava d’activitat diverses i no només sobre la situació socio-política de Catalunya “tot i l’interès que despertava internacionalment”, i que es promovien d’altres activitats.

També han dit que el seu objecte era posar de relleu les institucions catalanes i contactar-les amb d’altres internacionals i que eren “habituals” els viatges de visitants internacionals.

Ves a la font
Autor:

El punt d’informació dels Països Catalans

25 d’Abril de 2019 – 1:14 pm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: