Mateo manté Eladio Jareño a la direcció de TVE, malgrat ser proper al PP

Rate this post

L’administradora provisional única de RTVE, Rosa María Mateo, està configurant ja l’equip amb què dirigirà la Corporació els propers mesos, on es mantindrà Eladio Jareño com a director de TVE que, al seu torn, renova la direcció de La 2 amb Samuel Martín Mateos al capdavant.

Així ho ha donat a conèixer aquest dimecres 1 d’agost la Corporació pública, que ha detallat que Federico Montero Hita serà el nou director general corporatiu; Elena Sánchez Caballero, la nova secretària general de RTVE; Paloma Zuriaga, la directora de RNE; i Samuel Martín Mateos, el director de La 2.

El PP va proposar una llista de candidats a les sis places del Consell de RTVE i entre ells figurava Jareño, que va proposar com a president de la Corporació. Jareño (Barcelona, 1958) és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i exercia des del 2014 com a director d’RTVE Catalunya. També va ser cap de premsa d’Alicia Sánchez-Camacho quan va ocupar el càrrec de presidenta del PP a Catalunya.

Anteriorment, entre 2003 i 2004, Jareño va ser director de TVE a Catalunya i delegat territorial del grup RTVE. Segons l’ens públic, d’aquella etapa destaquen l’increment de la producció pròpia a Sant Cugat i la contribució a la programació estatal amb el programa Los Lunnis així com l’impuls del centre de producció amb la construcció de tres nous edificis tecnicologístics i el pla de conversió en tecnologia digital.

 

 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »