Mascarell s’ofereix per encapçalar una “candidatura àmplia” a Barcelona

Rate this post

Ferran Mascarell “no descarta” encapçalar una “candidatura àmplia” del sobiranisme a les eleccions municipals de Barcelona. Així ho ha assegurat aquest diumenge el delegat del Govern a Madrid, que ha assegurat que, “si l’oportunitat es presenta”, hi serà. En aquest sentit, el també impulsor de la Crida Nacional ha advertit contra l’”operació d’estat” que representa la candidatura de Manuel Valls.

“Hi una operació d’estat perquè Valls sigui alcalde de la ciutat, hi ha molts nuclis del poder de l’Estat que tenen moltes ganes que Barcelona deixi d’estar en mans del sobiranisme”, ha alertat Ferran Mascarell. “Es vol trencar el sobiranisme per molts llocs, és el que buscava el 155”, ha afegit.

El que pràcticament sí que ha descartat és que la Crida, presentada aquest dissabte a Manresa, tingui el seu propi alcaldable. “Altra cosa és que puguem articular una candidatura sorgida de molts àmbits”, ha assenyalat. Ha apuntat l’agrupació d’electors com una de les possibles vies. En “un o dos mesos” Mascarell prendrà una decisió definitiva.

Per altra banda, el delegat del Govern a Madrid ha explicat que ha parlat amb el conseller empresonat Joaquim Forn, de qui ha dit que “té ganes d’implicar-se en les municipals” a Barcelona. És per això que Mascarell ha defensat que “podrà tenir-hi un lloc rellevant” en la seva candidatura.

Hi haurà ampliació

Anar a la font
Nicolas Tomás

Powered by WPeMatico

Translate »