Mas, al rescat del PDECAT

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha apostat en una entrevista a El món a Rac-1 per una “reconciliació” entre Junts i el PDECAT per recuperar l’hegemonia. “Serà molt difícil tornar a tenir l’hegemonia i tornar a aspirar la presidència de la Generalitat sense una reconciliació”, ha advertit.

Sobre els resultats electorals del PDECAT, Mas ha dit que “l’objectiu era ser al Parlament i contribuir a la majoria sobiranista, tenir la clau” i ha reconegut que “no ser-hi és un fracàs”. “La situació ideal hauria estat que Junts guanyés, que hagués fet un govern amb ERC i que el PDECAT hagués tingut la clau”, ha dit.

Tanmateix, l’expresident ha assenyalat que “des del punt de vista de contribuir a la majoria independentista, no és un fracàs. És un èxit”. “Per primera vegada els votants independentistes han superat el 50%”, ha remarcat.

Finalment, Artur Mas ha dit que “amb el resultat que hi ha hagut seria imperdonable que no hi hagués un acord de govern”. “El país no està per a buits de govern i el resultat permet arribar a aquest acord, si tothom està a l’alçada”, ha conclòs.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *