Martínez, exconsellera de Turisme amb Camps, entrarà a la presó el 24 de maig

Rate this post

Milgrosa Martínez, expresidenta de Les Corts Valencianes i exconsellera de Turisme amb Francisco Camps, entrarà el 24 de maig a la presó. La citació l’ha feta El Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ), que  ha citat els condemnats en la peça del cas Gürtel relativa al pavelló valencià a Fitur. Martínez, també coneguda com  “La Perla” fou condemnada junt a altres onze persones per arreglar contractes entre la conselleria que dirigia i la trama Gürtel per a la fira de turisme Fitur entre els anys 2005 i 2009.

A més de la condemna de Milagrosa Martínez, el Tribunal Suprem va confirmar les condemnes de  Francisco Correa i Pablo Crespo a 13 anys de presó; d’Álvaro Pérez ‘El Bigotes’, a 12 anys i 3 mesos, i de l’exconsellera valenciana de Turisme Milagrosa Martínez, a 9 anys en la primera de les sis peces en què es va dividir el cas Gürtel. 

En la resolució, la Sala Segona de l’alt tribunal va ratificar íntegrament totes les condemnes que arreplega la sentència del TSJ relacionada amb les irregularitats en la contractació de l’expositor de la Generalitat en Fitur en les edicions de 2005 a 2009 a través de les empreses de la trama.

A l’exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez se li imposen 3 anys de presó per suborn passiu, així com 5.000 euros de multa i 8 anys d’inhabilitació especial. Pel delicte continuat de malversació de cabals públics són 6 anys de presó i 10 anys d’inhabilitació absoluta. A més, per un delicte continuat de prevaricació administrativa se li imposen 9 anys d’inhabilitació especial.

 

Anar a la font
Àngel Martínez

Powered by WPeMatico

Translate »