“Marte”, la cançó d’Espanya a Eurovisió Júnior sobre la defensa del planeta

La valenciana Melani García representarà Espanya a Eurovisió Júnior el pròxim 24 de novembre a Gliwice (Silèsia, Polònia) amb “Marte”, un tema que anima a combatre tots junts el canvi climàtic, un al·legat compost pel cantant madrileny de Lagarto Amarillo Pablo Mora i el productor Manu Chaud. Es tracta d’una cançó de pop líric que permetrà a la jove escollida demostrar a Europa la seva capacitat vocal amb notes estratosfèriques.

La composició aborda un dels grans reptes dels governs de tot el món i coincideix amb la convocatòria de les Nacions Unides d’una nova Convenció del Clima a Nova York el pròxim 23 de setembre, on es revisaran els compromisos adquirits a París i es reforçaran els plans ja previstos per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible abans del 2030. De moment però, TVE només ha revelat un fragment de la melodia, que sona així:

Després de 13 anys sense fer-ho, Espanya tornarà a participar en l’Eurovisió dels més menuts on, de fet, ostenta el millor palmarès. Va guanyar el 2004 amb María Isabel i Antes muerta que sencilla.

El 2003, Sergio va obtenir un segon lloc amb Desde el cielo, la mateixa posició que el 2005 amb Antonio José i Te traigo flores. L’any 2006, l’última participació espanyola, Dani es va endur a casa la quarta classificació amb Te doy mi voz.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: