Marta Farrés (PSC) apunta que no retira la pancarta en suport dels presos polítics perquè “no és una prioritat”

L’alcaldessa socialista de Sabadell, Marta Farrés continua sense revelar si retirarà la pancarta que exigeix l’alliberament dels presos polítics de l’Ajuntament. “No és una prioritat”, ha assegurat en referència a despenjar-la, en una entrevista a l’ACN. “Sabadell no es governa per una pancarta”, ha afegit l’alcaldessa de la cocapital vallesana.  

Farrés ha recordat que el govern municipal està integrat per deu regidors del PSC i la representant de Podem al consistori i que, per tant, “no és independentista” i actuarà “en conseqüència” perquè “els espais han de ser per a tota la ciutadania”, obrint la porta a retirar la pancarta.  “Amb el temps s’aniran prenent les decisions corresponents”, ha apuntat. Ja han passat gairebé tres setmanes des que la socialista Marta Farrés està al capdavant de Sabadell i la pancarta que exigeix l’alliberament dels presos polítics i que Maties Serracant (CUP) va penjar en el mandat anterior continua penjada a la façana de Ajuntament de la capital vallesana. 

Farrés ha remarcat que ella va presentar-se a les eleccions per parlar de la ciutat i no per entrar en debats que “ja tenen altres fòrums” i que ha titllat de “sobreexplotats”. Així, ha assegurat que l’important per Sabadell és “que els carrers estiguin nets, i que hi hagi els equipaments necessaris”.

En comparació amb Sant Cugat, on el PSC ha donat suport a mantenir pancartes d’aquest tipus, Farrés ha matisat que en el cas de Sabadell la situació és diferent. “Aquí no hi ha un acord del ple ni de la Junta de Portaveus”, ha assegurat l’alcaldessa.

Sobre la possibilitat de visitar els presos, tal com va fer l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, Farrés ha afirmat que no s’ho ha plantejat però que tampoc ho descarta. “No dono un sí rotund ni un no rotund”, ha assegurat, i ha afegit: “Si en algun moment creiem que pot ser bo per a la ciutat ho faré”.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: