Márquez, sobre la pancarta: “No hem de barrejar temes, estem celebrant una festa esportiva”

Rate this post

Marc Márquez ha estat el tema estrella de les últimes hores després de saber-se que no celebraria el seu títol al balcó de Cervera, la seva població, per una pancarta de suport als presos polítics.

Els patrocinadors i el FanClub del pilot havien demanat que es retirés la pancarta per qüestions protocol·làries, però l’alcalde de Cervera, Ramon Royes (PDeCAT), s’hi va negar.

Durant la roda de premsa de la celebració del títol a la mateixa població, Márquez no ha volgut valorar la polèmica: “No hem de barrejar temes. Estem celebrant una festa esportiva i l’únic que vull es fer-ho amb la meva gent i al meu poble”, ha afirmat.

De fet, Márquez ha assegurat que la polèmica li sembla una anècdota : “Estava tombat al sofà més tranquil que mai i de cop em vaig veure a les notícies. He passat per moltes experiències en la meva curta carrera experiència i no m’afecta. Vull celebrar-ho a casa amb la meva gent i amb els meus seguidors”.

“Els 10 minuts que estaria al balcó prefereixo gastar-los estant a la plaça abraçant-me amb la gent i parlant amb ells que no saludant-los des de la distància”, ha assegurat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »