Marín diu que el “mur” entre independentistes o constitucionalistes era “postureig”

La nova presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, creu que el pacte a l’ens entre PSC i JxCat demostra que “les diferències entre independentistes i constitucionalistes no eren un mur real” i que “la ciutadania l’ha anat enderrocant”. “Hi havia una part de realitat, però també una part de ‘postureig’ per part de les formacions polítiques”, ha afirmat aquest divendres a la Cadena Ser,

Preguntada per com s’havia establert el pacte amb els postconvergents, a priori “antinatura”, ha referit que, quan no hi ha majories absolutes, el més “lògic i normal” és que les formacions polítiques parlin i que això es tradueixi en pactes. I ha dit més: “No hauria de ser un pacte antinatura”.  “Som la formació més votada en la província i enteníem que havíem d’intentar governar”, ha afegit l’alcaldessa d’Hospitalet de Llobregat.

Quant a la situació política de Catalunya, la nova presidenta de la Diputació ha explicat que la seva formació, el PSC, sent que part de la seva responsabilitat política es intentar anar restablint ferides: “Hem d’elevar la mirada, pensar en benefici dels ciutadans de Catalunya i de la societat”.

En aquest sentit, Marín ha afirmat que tampoc tenen molt en comú amb la resta de partits del panorama espanyol, i que amb molts hi ha hagut igualment pactes “en benefici dels ciutadans”. L’acord efectuat a Barcelona, ha insinuat sense dir-ho directament, comptava amb el vistiplau de Madrid. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: