Mariló Montero torna a la tele i ensorra Canal Sur: No passa del 2%

Temps era temps que hi havia una presentadora espanyola de TVE a la que ningú gosava tossir: Mariló Montero. No pas per la seva audàcia periodística. Tampoc per ser una professional irrepetible. No, què va. Influïen d'altres factors per considerar-la una "reina dels matinals" televisius, amb Ana Rosa Quintana i Susanna Griso. Font inesgotable de polèmiques, l'exparella de Carlos Herrera va abandonar la cadena pública espanyola fa 3 anys per dedicar-se a d'altres ocupacions. Però el cuc de la tele el porta a dins, i Canal Sur l'ha recuperada, curiosament sota el govern del trifachito. Ara bé, l'aposta li ha sortit 'rana', que dirien els andalusos: només dues emissions del seu debat polític "5C El Debate" en prime time han estat suficients per ensorrar la cadena pública, obtenint dades miserables: Un 2 i un 2'5% d'audiència, respectivament, el pitjor programa de la graella. Recordem alguns dels seus hits del passat abans de parlar del present.

Mariló Montero Carlos Herrera GTRES

Mariló Montero Carlos Herrera GTRES

Imaginin que el Preguntes Freqüents de TV3 signés aquestes xifres. Poden estar segurs que li tancarien la paradeta sense parpellejar. El primer programa va estar dedicat a les eleccions del 10-N i el Brexit, convidant al Ministre Principal de Gibraltar, Fabián Picardo, gran amic de Santiago Abascal. Primera patacada: 50.000 espectadors, el registre més pobre de la cadena, 5 punts per sota de la mitjana. Després de les eleccions i amb l'ascens de VOX encara calent, Mariló olorava remuntada. Però només va ser un miratge, arribant a 68.000 televidents amb l'entrevista al vicepresident de la Junta, Juan Marín, membre d'un partit en demolició com Ciudadanos. Un cop més, 5 punts per sota de la resta de companys, i evidentment, l'opció minoritària de l'ens públic. 

Mariló Montero 5C El debate Canal Sur

Mariló Montero 5C El debate Canal Sur

Mariló Montero 5C El debate 2 Canal Sur

Mariló Montero 5C El debate Canal Sur

Montero, navarresa d'origen com Inda però andalusa de cor, tindrà una tercera oportunitat a teletrifachito. Potser una quarta, una quinta, etcètera. Tant s'hi val, és la musa dels que manen a la Junta. I amb això ja n'hi ha prou. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: