Mariló Montero, ridícula i incendiària: “Catalunya es mía”

Sentir parlar Mariló Montero produeix efectes psicotròpics. Bé, la primera que sembla haver-li fet un mos a una amanita muscaria és la pròpia periodista navarresa. És obrir la boca i perdre el contacte amb la realitat. L'al·lucinació funciona com el virus de la grip: s'encomana irremeiablement. Per això és gens recomanable escoltar-la, pot destruir neurones i oferir una visió de la realitat alterada i potencialment perillosa. La exparella de Carlos Herrera fa gal·la de tot el que té en comú amb el locutor de la COPE: una catalanofòbia malaltissa i un discurs cavernari i bèl·lic indigne. Ara bé, els mitjans espanyols semblen masoquistes, perquè insisteixen en convidar-la als seus programes. L'últim ha estat el Todo es Mentira de Risto Mejide, que ha completat una tarda passadíssima de voltes, després de reproduir les amenaces de mort de simpatitzants ultres als presos polítics catalans

Marilo Risto Cuatro

Mariló Risto Cuatro

Mejide, que celebrava un any de vida de l'espai produït per la Fábrica de la Tele i Minoria Absoluta, li ha fet un miniChester a la suposada periodista, amb l'excusa de que presenta un llibre: "La maestra". Montero, efectivament, és una mestra especialitzada en el ridícul i la vergonya aliena. I sí, la perxa literària només ha estat un pretext per oferir-li un altaveu mediàtic des del que vomitar contra l'esquerra, els pins antifeixistes i, molt efusivament, contra Catalunya. Un país que s'acaba d'apropiar, així, "porque yo lo valgo". L'ha titllat de "región empobrecida", que no se sent segura quan visita Barcelona (tot i que reconeix que mai ha tingut cap problema), i ha utilitzat el comodí d'ETA-independentisme sense despentinar-se, entre d'altres excrescències. I la cirereta: "Catalunya es mía". Els pals li plouen per tot arreu.

MArilo Montero 2 Cuatro

Mariló Montero Cuatro

Marilo TVE

Mariló TVE

El més curiós de tot plegat és que ni Risto ni cap membre del programa l'han rebatut com mereixia. I mira que es tractava d'un espai que pretén combatre les 'fake-news'. Serà que això també era mentida. Una més. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: