Marichalar sobre els seus aldarulls a Girona: “A esa gentucilla los perdono”

Rate this post

Álvaro de Marichalar és família del Rei. Oncle patern de Froilán, primer dels cosins d’Elionor a la línia successòria. No entoma bé que el seu germà Jaime de Marichalar ja no vagi al sopar de Nadal de Zarzuela i ha embogit. A Antena 3 l’han presentat l’endemà de provocar aldarulls el Dia de la Constitució a Girona amb aquestes paraules: “Icono legítimo del antiindependentismo en Girona, localidad del fugado Puigdemont”. La icona de la bata verda arnada va encarar-se amb manifestants contraris a la Carta Magna com va recollir El NacionalL’acció de Marichalar a Girona que podria haver acabat en batalla campal. Com a tal icona ha estat entrevistat a Espejo público:

Álvaro de Marichalar Girona Constitució EFE

EFE

Marichalar el milhomes ha escopit als independentistes: “A esta gentucilla hay que acogerles. Tienen pocas luces y están llenos de odio. Yo les perdono. A quien no perdono es al presiente autonómico Torra. Ese es el que azuza a mis compatriotas”. El programa no sabia si defensar-lo o tractar-lo de freak. Algun tertulià parlava de “provocació” però la presentadora en substitució de Susanna Griso, de pont, acomiada ràpid Marichalar “Eres como Willy Fogg, vas a Suiza a dar una conferencia y luego a Moscú”. Ell penja a twitter una de les apologies de la seva catalanitat davant una bandera espanyola amb el número 155:

Insulta La Sexta però li donen peixet a l’altra cadena propietat de Planeta, Antena 3. No fa bé Álvaro de mossegar la mà que li dona de menjar.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »