María Patiño segueix fent-se retocs estètics: què s’ha operat ara?

Rate this post

María Patiño segueix acumulant hores i hores de televisió al currículum. El seu nom fa anys que sona amb força dins del món de la premsa rosa, i gràcies a això veu com té un paper destacat a Sálvame i com triomfa estant al capdavant de Socialité, el programa del cor dels caps de setmana. La vida professional no pot somriure-li més, així com les butxaques no paren d’omplir-se de diners. Però és la vida privada de la periodista el que més expectació genera.

Gelosa de la seva intimitat, només se sap que manté una relació amb l’actor veneçolà Ricardo González des de fa 13 anys i que no es plantegen casar-se. Una bona part de l’audiència no sabia fins fa ben poc, de fet, que la col·laboradora tenia un fill. Però la revista Semana va publicar la primera foto de Julio Patiño, que acaba de fer els 18 anys, amb la qual cosa ja podem posar-li cara.

portada semana fill maria patiño semana

Això sí, hi ha una altra faceta de Patño que crida molt l’atenció. És una dona presumida i exuberant a la qual li encanta lluir cos. Mai no s’ha amagat de les operacions estètiques que s’ha fet, i és que ha passat per quiròfan en unes quantes ocasions per veure’s millor físicament. La presentadora gallega s’ha arreglat el nas, els pits, s’ha estirat la pell del coll…

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Siempre con paso firme pero con una sonrisa. Look de @elbaulfrances @salvameoficial @lafabricadelatele @mediasetcom

A post shared by Maríapatiño (@mariapatino1508) on

Doncs bé, ara ha tornat a sotmetre’s a un tractament de bellesa. En aquest últim cas, ha optat per reafirmar i remodelar el cos, segons El Español. Adéu cel·lulitis, menys pell de taronja i reduir el volum és el pel que serveix el mètode al qual s’ha sotmès. 

Es tracta d’una tècnica nova que ha provat a un saló d’una extronista de MYHYV que ha volgut compartir una foto de Patiño fent-ne ús per fer-ne promoció.

L’objectiu d’aquests canvis físics és “lluir una imatge molt més exuberant”, segons Patiño. Després d’un liting cervical en el coll i la barbeta perquè desaparegui la papada, va arribar l’augment de pit. I tot això, només en uns mesos. 

N’hi ha límit? O continuarà retocant-se a mesura que passi el temps i vagi envellint?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »