María Lapiedra fa un complot per empresonar un company de ‘Supervivientes’

Rate this post

La participació de María Lapiedra a Supervivientes no ha estat exempta de polèmica. S’esperava molt d’ella, sent la clara preferida en un principi i donant-li molt protagonisme. Després de l’huracà mediàtic que va protagonitzar en confessar que havia estat infidel al seu marit durant vuit anys amb Gustavo González, molts la van veure com la principal estrella del reality. Però no ha estat així ni de bon tros.

El paper que ha tingut ha estat totalment secundari, sense tenir el suport dels companys ni protagonitzar polèmiques. Per no aparèixer, no ha aparegut en gairebé cap vídeo durant les gales. Un desastre que molts veuen però que ella oblida asseguda a plató.

La catalana va abandonar la setmana passada i des de llavors ha parlat més a plató que en tot el mes de concurs. Una actitud que molts col·laboradors de Sálvame han criticat, acusant-la d’haver-hi participat només per tenir una excusa i seguir vivint de la televisió.

maría lapiedra telecinco

Telecinco

Doncs bé, ara sembla que tot hauria empitjorat encara més. Kiko Hernández ha confessat aquest dilluns que María Lapiedra hauria fet un complot en contra d’un dels seus companys, el cantant Francisco. Sofía Cuescún i ella hauria fet un maquiavèl·lic pla per tal que aquest acabés als jutjats.

Resulta, sempre segons Hernández, que l’estratègia consistia a anar dient certes coses d’ell per darrere molt fortes: acusant-lo d’haver fer coses il·legals que el podrien portar a presó.

francisco supervivientes

Telecinco

El col·laborador, dirigint-se a la dona del cantant, va enviar-li una advertència: “Paca, saps que tu i jo tenim certa amistat. Ves-hi demà mateix a un jutjat de guàrdia perquè si sabessis el que van explicant del teu marit i el pla que han ideat dins de l’illa per fer-lo fora…”. “Abans o després acabaran explicant-lo. És tan greu que Francisco podria tenir problemes fins i tot penals”.

Mila Ximénez no té massa estima a Lapiedra, i també va voler opinar sobre aquest tema. Primer va començar dient que el talp hauria estat la parella de l’exactriu porno, passant a insultar-la durament: “Sou brutes, manipuladores… Teniu una tremenda indecència”.

“María, el que feies al debat, que és el que t’agrada a tu, ho hauries d’haver fet a l’illa. Kiko tenia raó. Ets una cagada i no vals absolutament res. Només t’agraden els conflictes als platós. I per part meva, carinyo, que si no véns a Sálvame, jo t’estaria tan agraïda. Gràcies per no venir més”

mila ximenez salvame

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Quina serà aquesta estratègia? Acabarà confessant María Lapiedra? Com se sent davant totes aquestes crítiques?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »