María Jiménez rep l’alta després de dos mesos i mig

La cantant María Jiménez es recuperarà a casa després d’haver rebut l’alta hospitalària fa una setmana, segons ha informat a Efe un familiar de la cantant, que va ser operada el 2 de maig d’una obstrucció intestinal. El 30 de maig, Jiménez va ser derivada a l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla des de la Clínica San Rafael de Cadis, on va ser operada, i encara que en principi la seva evolució va ser favorable, posteriorment va patir algunes complicacions que van fer témer per la seva vida.

L’equip mèdic que l’ha atès va considerar que podia abandonar l’hospital la setmana passada, però la cantant té encara problemes de mobilitat. Segons informen alguns mitjans, el seu llarg ingrés hospitalari -en què s’ha passat setmanes sedada i intubada- hauria comportat que ara mateix l’artista tingui algunes complicacions a l’hora de valdre’s per si mateixa.

La intèrpret de ‘Se acabó’ haurà de fer servir cadira de rodes fins que no es recuperi del tot. Aquest procés és considerat normal pels metges en casos com el seu.

La cantant, de 69 anys, va seringressada a l’hospital sevillà amb pronòstic greu, tot i que va anar evolucionant favorablement fins a rebre l’alta. Nascuda el 3 de febrer del 1950 al barri sevillà de Triana, María Jiménez viu des de fa anys a Chiclana de la Frontera, a Cadis.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: