Marc Clotet i Natalia Sánchez revelen el sexe del fill pentinant els intolerants

Rate this post

Els actors Marc Clotet i Natalia Sánchez estan vivint un dels moments més especials de la seva vida. D’aquí a uns mesos seran pares, notícia que van fer saber fa uns dies als seus seguidors, en sengles missatges plens de tendresa de l’un cap a l’altre.

marc clotet natalia sanchez gtres

GTRES

La “Teté” de la sèrie Los Serrano i el “Yago” d’El cor de la ciutat es van conèixer l’any 2014 a l’obra de teatre Amantes i el que va unir un escenari, quatre anys després es traduirà en un membre més en la família. D’aquí a uns mesos hi haurà a casa un més. Perdó: una més. Perquè Clotet i Sánchez tindran una nena, tal i com ella mateixa ha anunciat. El missatge, però, de l’orgullosa mare, no és debades. Perquè Sánchez ha escrit tot un al·legat en defensa dels diferents col·lectius LGTBI i en defensa d’una educació que no es basi en el gènere dels nens/nenes per a la manera d’educar-los.

marc clotet natalia sanchez

GTRES

La mare escriu que “Lo que todavía no sé es si querrá llevar falda o pantalón; si vestirá de rosa, de azul o con purpurina; si jugará con princesas, con camiones o unicornios, si llevará flequillo, trenzas, rastas; si decidirá cambiarse el nombre de Pepita a Pepito o Pepiti; si será hetero-, homo-, trans- , a-, pan- o nada de lo anterior; ni si decidirá seguir estereotipos o no y, sinceramente, no me importa lo más mínimo“.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

¡YA SÉ EL SEXO DEL BEBÉ! Lo que todavía no sé es si querrá llevar falda o pantalón; si vestirá de rosa, de azul o con purpurina; si jugará con princesas, con camiones o unicornios, si llevará flequillo, trenzas, rastas; Si decidirá cambiarse el nombre de Pepita a Pepito o Pepiti; si será hetero-, homo-, bi-, trans- , a- o nada de lo anterior; ni si decidirá seguir estereotipos o no y, sinceramente, no me importa lo más mínimo. Solo quiero que sea feliz, que no sufra ni un segundo por su género y que aprenda que no son los juguetes, ni la ropa, ni los colores los que tienen género, si no que somos los adultos los que tenemos prejuicios y complejos. Así que solo deseo, con todo mi corazón, que mi niña juegue, vista y viva con libertad. ¡ #FelicísimoMiércoles a tod@s !

A post shared by Natalia Sánchez (@natasanchezmol) on

Que sea feliz, que no sufra ni un segundo por su género y que aprenda que no son los juguetes, ni la ropa, ni los colores los que tienen género, sino que somos los adultos los que tenemos prejuicios y complejos. Que mi niña juegue, vista y viva con libertad“, continua Sánchez, que té molt clar, abans de tenir a la nena en braços, que no pensa educar la seva filla dins d’uns paràmetres pre-establerts i lluitarà contra el que faci falta per a la igualtat.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »