Manuel Valls s’indigna per una foto íntima amb una burgesa catalana i contraataca

Rate this post

Manuel Valls vol i dol. Al probable candidat de Ciutadans per disputar-li l’alcaldia de Barcelona a Ada Colau ja li va estar bé que es comencés a fer difusió del seu romanç amb una rica hereva catalana. I unionista, per a més detalls. El polític catalano-francès porta uns darrers temps agitats en el terreny sentimental. Després de deixar-ho estar amb la seva dona, la violinista Anne Gravoin, va començar una relació amb la col·lega Olivia Gregoire. Fins que va conèixer Susana Gallardo.

susana gallardo

La burgesa és l’hereva dels laboratoris Almirall i ex del fundador de Pronovias, Alberto Palatchi. I com a detall, és l’autora d’un vídeo “peculiar”, per dir-ho suaument, on se la veu l’1 d’octubre anant a votar a diferents col·legis electorals i fent burla de l’independentisme. Es van conèixer a començaments de l’estiu i no s’han separat des d’aleshores: Menorca, Marbella, concerts, platja… No s’han estat de res. I davant els ulls de tothom.

Una relació que alguns, com la revista francesa de capçalera, Paris Match, han vist com “oportuna”: “Susana Gallardo, la millor aliada per al nou projecte polític de Valls, té una agenda que podria convertir-se en un actiu innegable per al candidat a l’alcaldia de Barcelona”. La publicació acusa directament Valls de posar-s’hi bé per tenir una relació amb d’altres interessos, més enllà dels que afecten el cor. No només això, sinó que va publicar en portada unes fotos de la parella en actitud carinyosa en una piscina d’un hotel de la localitat andalusa propietat de l’empresari Félix Revuelta, amb qui també se’l relaciona. A la gandula es veu Valls de cara al sol, i Gallardo fent-li ombra a ell.

manuel valls i susana gallardo paris match

Paris Match

I això ha empipat Valls. Veure’s amb els braços rere el cap, mentre la seva nova parella li fa cares de complicitat no li ha agradat gens ni mica i ha contraatacat: ha demanat als seus advocats que presentin una querella per un exercici “innecessàriament intrusiu i irrellevant de la seva vida privada“, ja que segons diu, la notícia de les relacions íntimes amb Gallardo només té un interès “malsà“, amb un efecte imprevisible en les seves aspiracions polítiques a Catalunya. A Valls li cou veure’s en banyador i llegir que la seva parella “és la millor companya per a la conquesta de Barcelona“, o que ell sigui un dels polítics menys valorats de França, segons una enquesta de l’Institut Francès d’Opinió Pública que també subratlla Paris Match.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »