Manuel Valls i Susana Gallardo s’exhibeixen en el seu primer acte públic

Rate this post

Manuel Valls i Susana Gallardo han triat amb cura la seva primera aparició en públic com a parella sentimental. No ha estat en un acte de barri o una revetlla popular. Qui vol ser el proper alcalde de Barcelona va anar acompanyat de l’hereva dels laboratoris Almirall a l’estrena de la temporada del Liceu. El candidat de Ciutadans no va ser convidat a la llotja, tot i ser exprimer ministre de la República francesa, sinó que es va asseure a unes butaques de platea, lluny d’una llotja plena d’autoritats.

llotja liceu 2018 efe

EFE

D’esquerra a dreta: l’expresident Artur Mas, el president Quim Torra, el president del Liceu Salvador Alemany, la ministra Meritxell Batet i el director general de la Fundació La Caixa Jaume Giró. L’anècdota de la vetllada van ser el crits entre persones del públic. A l’escenari, on s’hi representava I puritani, un text situava el context històric de l’obra, i quan es tratcava de l’assassinat de milers de catòlics, una veu a platea va cridar “Com aquí!” i una altra li va respondre Calla!“. En un altre moment, quan els subtítols es referien a la decapitació del rei d’Anglaterra una altra veu cridava “El que no hem fet aquí!”. Altres li han dit “No sabes dónde estás” o “Que te calles“. No hi ha constància que els que cridessin fossin Valls o Gallardo.

manuel valls gallardo efe

EFE

La recent parella, que es va conèixer aquest estiu a Menorca, va ser el centre de totes les mirades, encuriosides pel glamour d’una de les persones més riques de Catalunya, Susana Gallardo, i el polític català que més poder ha tingut fora de Catalunya, Manuel Valls. A mesura que anaven acostant-se a les seves localitats, els aturaven habituals del Liceu per adreçar-los unes paraules. El dia de la inauguració de la temporada és pels abonats el més important i llueixen les seves millors gales. Des de l’entrada molts colls s’han girat en veure passar la parella. Ell amb vestit i corbata blaus i ella amb brusa fosca i tons daurats amb unes espectaculars arracades a joc. A la mà les dues entrades de platea.

vallas gallardo liceu efe

EFE

La casualitat del destí ha volgut que el mateix dia que s’estrenava la temporada del Gran Teatre del Liceu morís la soprano Montserrat Caballé

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »